Jubileum Expositie

Kunstkring Westerhaar

Het Expositiehuis Den Ham nodigt u van harte uit voor de opening van de nieuwe 

tentoonstelling “Lichtval als inspiratiebron” met werk van de jubilerende Kunstkring 

Westerhaar. Dit jaar viert de Kunstkring het 50-jarig bestaan. De Kunstkring Westerhaar wil kunstbeleving en het maken van kunst bevorderen. Zij doet dit door het aanbieden van lessen tekenen en schilderen voor volwassenen en kinderen. In het kader van het 50-jarige jubileum wordt er ook een jubileumboek gepresenteerd. Deze presentatie vindt plaats op donderdagavond 7 september 2023 om 19:30-21:00 uur in De Klaampe te Westerhaar-Vriezenveensewijk. 

Het werk van de leden van de Kunstkring Westerhaar is ook te zien in de gangen van 

‘t Haarhuus te Westerhaar-Vriezenveensewijk. Voor de expositie in het Middendorpshuis te Den Ham is gekozen voor het thema: “Lichtval als inspiratiebron”. Er zijn veel werken te bewonderen met en buiten dit thema, uitgevoerd in diverse technieken en materialen. De jeugdgroep heeft ook werk gemaakt, speciaal voor deze expositie. De leden van de Kunstkring hopen veel bezoekers te mogen begroeten en enthousiast te maken voor deze prachtige hobby. 

De opening vindt plaats in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham op 

zaterdag 16 september om 16.00 uur. 

 

 

De expositie in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham is open op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode 16 september t/m 28 oktober.