Kunst uit huis

30 jaar expositiehuis Den Ham

Al 30 jaar organiseert de Stichting Expositiehuis Den Ham tentoonstellingen met hedendaagse beeldende kunst. De start was een expositie met werken van Charlotte van Pallandt. Heel diverse tentoonstellingen volgden met schilderijen, beelden, grafiek, sieraden, tekeningen, glas, foto's, aquarellen, gemengde techniek, keramiek …... Een hele rij kunstenaars werd in de loop der jaren uitgenodigd om hun werk in diverse stijlen te tonen.

Nu is de vrienden van het Expositiehuis gevraagd om werk uit hun huis aan elkaar te laten zien. Dat heeft een flinke variatie aan kunst  opgeleverd: werken met een persoonlijk verhaal.  Door veel verschillende kunstenaars gemaakt, soms door de eigenaar zelf gemaakt. Bijna alle soorten kunst van de afgelopen 30 jaar komen aan bod.

Zoals ze al vele jaren doen, hebben Anneke de Olde en Annie Kremer daar een boeiende expositie van weten samen te stellen: KUNST UIT HUIS¹

De officiële opening werd verricht door mevrouw Annelies van der Kolk, burgemeester van Twenterand. Gert Hofman gaf op ludieke wijze zijn kijk op kunst en kunstenaar.

U wordt van harte uitgenodigd om de  KUNST UIT HUIS¹   te bewonderen in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham.

 

De tentoonstelling is open op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode 13 november t/m 13 december van 14.00 tot 16.00 uur. Extra open tijden het Historisch Schouwspel op 7 december.