'De wereld door mijn lens'

Foto's van Bas Schipper

Het Expositiehuis Den Ham heeft voor de zomerperiode een uitdagende tentoonstelling georganiseerd. Bas Schipper toont de wereld door zijn lens. U bent van harte welkom op de feestelijke opening. De band Next-life treedt op tijdens de opening.

De fotograaf uit Mariënberg  vertelt over zichzelf:

“Ik ben Bas en ik ben gepassioneerd over twee totaal verschillende werelden.

Aan de ene kant ben ik een rauwe rockliefhebber. Ik hou van de schreeuwende gitaren, het donderende geluid en de explosie van kleuren en beweging tijdens concerten. Hier kan ik volledig opgaan in de muziek en de energie van de menigte.

Maar ik ben ook een liefhebber van de rust en stilte die de natuur biedt. Ik kan intens genieten van momenten waarop ik omringd ben door de schoonheid van de natuur. Onverwachte ontmoetingen met dieren, het gezang van vogels en de geur van de seizoenen vervullen mij met een diepe vrede”.

Schipper trekt er graag bij elk weer en bij dag en nacht op uit. Mensen die hij onderweg ontmoet inspireren hem door hun levensstijl, hun werk of hobby of muziek.

Hij prijst zich gelukkig met een scherp oog voor detail. Zo geeft hij door beelden zijn perspectief op de wereld weer. Voor hem is fotografie kunst; het gaat niet alleen om de foto zelf, maar ook om het idee dat hij wil overbrengen. Zie ook www.basschipperpictures.com

 

De opening vindt plaats op zaterdag 15 juli om 16.00 uur in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham.

 

De expositie is te bezichtigen op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode 19 juli t/m 9 september 2023 . Tijdens de Open Monumentendag is de expositie extra open.

 

De tentoonstelling van de Oudheidkundige Vereniging en de Kruidentuin zijn tegelijkertijd te bezoeken.