Carla Stamsnijder

Daadwerkelijke werken

 De Stichting Expositiehuis Den Ham nodigt u van harte uit voor de opening van de expositie “Daadwerkelijke Werken” met schilderijen van Carla Stamsnijder uit Harbrinkhoek.

 

Reeds vele jaren tekent en schildert Stamsnijder.  Als autodidact heeft zij diverse jaren schilder- en tekenlessen gevolgd o.a. aan  de Famous Artist School .

“Ik observeer en beleef de wereld om mij heen, waarbij alledaagse onderwerpen mij inspireren. Door deze onderwerpen te isoleren plaats ik ze in een nieuw licht. 

Telkens is een wit vel papier of doek, bij voorkeur van groot formaat, voor mij een nieuwe uitdaging”.

Carla Stamsnijder werkt met verschillende technieken, maar zij richt zich vooral op het aquarelleren van heel diverse onderwerpen. Haar werken kenmerken zich door een harmonieus kleurgebruik en losse spontane stijl.

“Schilderen en tekenen is voor mij een passie, waar ik mijn gevoelens en creativiteit in kwijt kan”.

Op kunstmarkten o.a. in Bergen en Ootmarsum en op exposities van Sleen, Rotterdam tot India toont zij haar werk en komt zij in contact met het publiek en andere kunstenaars. Zo hoort ze graag hoe haar werk gewaardeerd wordt en blijft ze enthousiast en gemotiveerd.

 

De opening van de expositie vindt plaats in het Expositiehuis, Grotestraat 4 te Den Ham.

De tentoonstelling is open: woensdag t/m vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode  6 maart t/m  2019. Toegang gratis.