Fotoclub Ommen

Foto's in de kleuren van de regenboog

De Stichting Expositiehuis Den Ham nodigt van harte uit voor de opening van de bijzondere zomertentoonstelling met werk van de Fotoclub Ommen.

 

De leden van Fotoclub Ommen komen eens per maand bij elkaar. Iedere maand is er een maandthema, waarvoor foto’s worden gemaakt om te bekijken en om een top 3 uit  te kiezen.

Een bijzonder geslaagd maandthema’s was het fotograferen van bewust slechts één kleur in de foto. Dit leverde een prachtige verzameling foto’s op van vrijwel ieder lid van de fotoclub. Deze foto’s hebben we nu samengevoegd tot een bijzonder kleurrijke expositie, die we graag met een groter publiek willen delen.

Tijdens de expositie kunt u vanuit specifiek aangegeven plekken in de expositieruimte het verloop van de regenboogkleuren heel duidelijk zien.

 

Workshop “Fotograferen-met-de-mobiel”

Daarnaast zullen enkele leden van de club-  middels een korte workshop - tips en trucs geven voor het fotograferen met de camera. die je meestal bij je hebt, nl. de camera van je mobiel.

Data, tijden, meer informatie en workshop-opgave verlopen via de website van de fotoclub: www.fotoclubommen.nl.

 

 

De expositie kunt u bezoeken in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham.

De tentoonstelling is open optijdens de openingstijden van TTI: dinsdag, woensdag en vrijdag   van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur in de periode 10 juli t/m 23 augustus. Extra open tijdens de Brinkdagen op woensdag 17, 31 juli en 14 augustus.