Kunstkring Westerhaar

Weerspiegeling

Het Expositiehuis Den Ham nodigt u van harte uit voor de nieuwe tentoonstelling “Weerspiegeling” met werk van de jubilerende  Kunstkring Westerhaar. Dit jaar viert de Kunstkring het 45- jarig bestaan.
De Kunstkring Westerhaar wil kunstbeleving en het maken van kunst bevorderen. Zij doet dit door het aanbieden van lessen tekenen en schilderen voor volwassenen en kinderen.
Bij het 40 jarig jubileum had ze zich als doel voor het volgende lustrum gesteld, de Twenterandse kunstenaars voor het voetlicht te halen. Dat is gebeurd door het samenstellen van een digitale kunstmuur in het gemeentehuis, waarop filmpjes van deze kunstenaars te zien zijn.
In het kader van het 45-jarige jubileum wordt er ook een kunstmarkt georganiseerd. Deze vindt plaats op zaterdag 23 juni op het plein voor “het Punt”  in Vroomshoop.   Er hebben zich diverse lesgroepen reeds aangemeld voor deelname. Daarnaast zullen kunstenaars uit het hele land, zelfs België, hun werk laten zien. Het getoonde werk is van hoog niveau, divers: variërend van schilderijen, keramiek, beelden tot glaswerk.
In de komende periode valt het werk van de leden van de Kunstkring Westerhaar te zien in de expositieruimte van het Middendorpshuis in Den Ham en in de hal van het gemeentehuis te Vriezenveen.

Er zijn maanden van voorbereiding aan voorafgegaan om werken voor deze exposities te schilderen.
Voor de expositie in het Middendorpshuis te Den Ham is gekozen voor het thema:           “Weerspiegeling”. Er zijn 17 werken te bewonderen met dit thema, uitgevoerd in diverse technieken en materialen. De jeugdgroep heeft een gezamenlijk schilderij gemaakt, speciaal voor deze expositie.
De leden van de Kunstkring hopen veel bezoekers te mogen begroeten en enthousiast te maken voor deze prachtige hobby.
De tentoonstelling is te bewonderen  in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham.
De expositie  is open op woensdag t/m vrijdag van 14.00 uur t/m 16.00 uur in de periode
 6 juni t/m 6 juli 2018.