Stefan Schipper

"Behind The Mask"

 Als Expositiehuis Den Ham zijn we er trots op u te kunnen uitnodigen voor een zeer speciale tentoonstelling. Stefan Schipper uit Vriezenveen toont bijzonder creatieve foto’s onder de titel : “ Behind The Marks”.
Tevens presenteert hij zijn nieuwe boek: “Against the Grain”.

Schipper fotografeerde allemaal Bekende Nederlanders die geschminkt werden in verschillende intrigerende karakters. Je moet soms wel 2 keer kijken - of vaker -  om te zien wie er op de foto de toeschouwer aankijkt, uitdaagt of …….. De modellen zijn allemaal geschminkt door een professionele visagiste genaamd Tamara Sauer. Alle foto’s zijn gemaakt op locatie en later bewerkt via photoshop. De portretfoto’s zijn geprint op witte dibond in formaat 70 x70 centimeter.

 

Stefan Schipper is Nederlands meest onderscheiden fotograaf.  In zijn prijzenkast prijken o.a. drie keer “Best Photo of the Year”. Vier keer was hij winnaar van de “Gouden Camera” en drie maal van “European Kodak Gold Award”.

Deze spraakmakende expositie “Behind the Mask” mag u dus niet missen.

De tentoonstelling kunt u bezoeken in de expositieruimte van het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham. 

De expositie is te bezichtigen op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode  24 november t/m 15 januari 2022.

We houden ons aan  de geldende corona-regels.    

 

De tentoonstelling van de Oudheidkundige Vereniging is tegelijkertijd te bezoeken.